Anne Jensen

Anne Jensen

Autoriseret fysioterapeut

Om Anne:

Hos Anne møder du en fysioterapeut med stor fokus på dig. Sammen med dig planlægger hun dit forløb, så det passer ind i din hverdag, hvad enten det handler om sport, arbejde, eller noget helt tredje. Anne engagerer sig i din situation og søger efter den vej, der motiverer dig mest til at opnå dine mål. Hun er opsøgende og bestræber sig på at implementere nyeste viden i dit forløb.
Anne er smilende og omsorgsfuld i sin tilgang til patienter, så der er ingen emner, der er for små eller store at tage op hos hende. Med baggrund i gymnastikken har hun en legende tilgang til træningen. Personligt er Anne vild med naturen og bruger den både rekreativt og i sin træning.

Speciale:

Inden Anne uddannede sig til fysioterapeut, tog hun en bachelor i idræt, hvorfra hun har stor kendskab til og interesse for træningsfysiologi og sportsspecifik træning. Derudover møder hun mange patienter med neurologiske lidelser og videreuddanner sig inden for området. I det arbejde fylder relationen særligt meget hos hende, og hun fokuserer på specifikke funktioner, der gør hverdagen lettere for den enkelte.