Babymassage

Skab kontakt til din baby med massage

I Børneteam Proaktiv tilbyder vi babymassage som et læringstilbud til nybagte forældre. Alle mennesker har brug for berøring af hensyn til fysiske- og psykiske velvære og udvikling, her kan babymassage være en god måde at etablere fysisk og emotionel kontakt på. For de allermindste er berøring og bevægelse helt afgørende for trivsel, vækst og udvikling. Derfor kan massage både være med til at skabe kontakt mellem forælder og baby, samt stimulere barnet positivt.
Babymassage er et forløb, hvor du som forælder lærer at massere din baby ud fra professionelle teknikker. Du deltager derfor aktivt under timen, og du kan efterfølgende anvende din nye tillært viden og teknikker derhjemme.

Babymassage giver nærvær og styrker kropsbevidstheden

Babymassage er et vidunderligt redskab for dig, som er forælder til et spædbarn, fordi behandlingen er med til at skabe kontakt, tryghed og nærhed mellem jer. Udover den umiddelbare kontakt stimulerer og styrker massagen også barnets følesans. En velstimuleret følesans har stor betydning for den senere kropsbevidsthed og sansemotoriske udvikling. Derudover har massage positiv effekt på stimuleringen af fordøjelse, nervesystem og immunforsvar, samt frigivelse af de hormoner, der fremmer ro, velvære og afspænding.

Sådan foregår det

Sessionerne med babymassage foregår i en afslappet atmosfære med beroligende musik. Vores erfarne fysioterapeuter guider dig gennem forløbet og sørger for, at både du og din baby er trygge undervejs. Der er mulighed for en enkelt session eller et forløb á 4 gange. Ved nærmere aftale kan vi også arrangere sessioner med flere deltagere, hvis eksempelvis du og din mødregruppe ønsker en session.
 

Tidsbestilling og kontakt

Tidsbestilling kan ske, ved at kontakte klinikken på e-mail: info@fysioegaa.dk eller telefon 8622 2210. Her kan du også stille spørgsmål, inden du tilmelder dig et forløb. Her kan du se priser.