Børneteam Proaktiv

Velkommen til Børneteam Proaktiv

Børneteam Proaktiv

Fysioterapi for børn, gravide og mødre

I Børneteam Proaktiv hos Fysioterapeutisk Specialistteam Egaa-Risskov har vi fokus på fysioterapi for børn, gravide og mødre. Vores børneklinik henvender sig også til børn med fysiske udfordringer eller sansemotoriske vanskeligheder. Hvis du, din sundhedsplejerske, en læge eller det pædagogiske personale i dit barns institution bemærker et problem, står vores fysioterapeuter klar til at udrede, vejledede og hjælpe dit barn og dig. Vi har i forbindelse med behandling og træning altid fokus på både børn og forældre, som alle inddrages i forløbet.

Vi hjælper med barnets udvikling

I Børneteam Proaktiv er et af vores mål at støtte børn i bevægelse og motorisk udvikling. Forskningen viser nemlig, at motorik, bevægelse og fysisk aktivitet fremmer både sundhed og læring hos børn. Vi har i vores Børneteam kompetencerne til at kunne håndtere alle børn fra alderen 0 – 12 år. Vi hjælper både, når det drejer sig om medfødte eller senere tilkomne fysiske problematikker, sygdomme, skader eller sansemotoriske vanskeligheder. Vi arbejder altid med børnene, ud fra den nyeste viden og forskning, inden for børnefysioterapi, ergoterapi, pædagogik og læring, samt sundheds – og bevægelsesvidenskab.

Træning for gravide og nybagte mødre

Børneteam Proaktiv tilbyder også træning rettet mod gravide og nybagte mødre. Det er vigtigt at holde sig aktiv både under og efter graviditet. Mange kvinder mangler dog vejledning og motivation til træningen i denne periode af deres liv. Vores team hjælper dig med at etablere gode, sikre og motiverende rammer for din fysiske aktivitet, både inden og efter fødslen. Alle vores tilbud til gravide og nybagte mødre, er indrettet med fokus på både dig og din baby.
Ved spørgsmål, eller for yderligere information om holdtider, priser eller andet, kan klinikken kontaktes direkte på mail: info@fysioegaa.dk.
Nedenfor kan du læse mere om, hvad vi tilbyder i børneklinikken.