Det Gode Forløb

Hos Fysioterapeutisk Specialistteam har vi fokus på det gode forløb

Når du kommer til Fysioterapeutisk Specialistteam Egaa-Risskov med et ønske om behandling, træning eller genoptræning, er det allervigtigste for os, at vi kan give dig det bedste forløb. Mange års erfaring har lært os, at din oplevelse som patient hos os indebærer meget mere end bare slutresultatet af din behandling. Her på klinikken handler det gode forløb derfor ikke kun om én konsultation eller én specifik indsats – det handler om den helhedsoplevelse, du får hos os.

Hvad er det gode forløb?

Et godt forløb bliver udgjort af en samlet oplevelse. Denne oplevelse består af dit møde med din behandler, dit behandlingsforløb, de fysiske faciliteter og de resultater, du opnår. Hos Fysioterapeutisk Specialistteam Egaa-Risskov har vi fokus på, at du skal føle dig godt modtaget og godt tilpas fra det øjeblik, du går ind ad døren. Og oplevelsen stopper ikke, når du er hjemme igen – vores indsats strækker sig nemlig også til, hvad du selv kan gøre i din hverdag. Det handler derfor ikke kun om, at du skal få det bedre. Det handler også om, hvordan du oplever forløbet hen mod denne bedring – og hvad du tager med dig videre. Hos os tror vi på, at denne tilgang giver bedre og mere varige resultater.

Alle bidrager til din oplevelse

Hos Fysioterapeutisk Specialistteam arbejder vi sammen som et dynamisk team, hvor alle er ansvarlige for det gode forløb. Det gør os i stand til at tilbyde dig bedre behandling, fordi vi løbende sparrer med hinanden og trækker på hinandens faglighed. Som patient er du heller aldrig i tvivl om, hvad vi kan tilbyde dig, og hvad du kan bruge os til. Faglig kompetent og professionel behandling går hånd i hånd med optimale faciliteter i form af moderne træningsområde og behandlingsrum, samt en åben, empatisk og venlig stemning blandt vores personale.