Klinikkens faciliteter

Handicapvenligt

Der er handicapparkering foran hovedindgangen samt handicapvenlig indgang med elektronisk døråbning. Klinikken er desuden udstyret med elevator og handicaptoilet, så alle kan benytte klinikken uden problemer.

Cafémiljø

I tilknytning til receptionen finder du en større café. I caféen kan du nyde en kop kaffe eller kakao, mens du venter eller efter behandling.

Behandlingsrum

Vi tager vores etiske ansvar alvorligt. Derfor er alle klinikkens 8 behandlingsrum rummelige, lukkede rum, der skaber en tryg ramme for en privat samtale mellem dig og din fysioterapeut.

Træningscenter

Fra klinikken er der direkte adgang til et stort træningscenter med styrketræningsmaskiner og udstyr til kredsløbstræning. Træningscentret giver os optimale vilkår i forhold til genoptræning, og du har mulighed for at træne selv.

Holdtræningssale

Huset rummer hele 4 veludstyrede holdtræningssale. Træningssalene betyder, at du har mulighed for at vælge mellem en bred vifte af forskellige hold.

Testrum

I træningscentret findes desuden et aflukket testrum, hvor der laves sundhedsprofiler og foretages specifikke tests som f.eks. løbestilsanalyse og konditest.

Omklædning

Hos os har du omklædnings- og badefaciliteter samt sauna til fri afbenyttelse. Skabe i omklædningsrum kan låses med en medbragt hængelås.

Parkering

Der er et areal foran hovedindgangen, som er forbeholdt handicapparkering. Bag bygningen findes flere gratis parkeringspladser.