Børnehold – fokus på leg, fantasi og sjov

Hvem henvender børneholdet sig til?

Hos Fysioterapeutisk Specialistteam Egaa-Risskov tilbyder vi børnehold. Holdene henvender sig til børn i alderen 9 til 14 år, som døjer med motoriske udfordringer, fysiske funktionsnedsættelser eller specielle behov i forbindelse med for eksempel CP eller muskelsvind. Holdtræningen kan også være gavnlig for det barn, som har svært ved at følge med fysisk i skolegården eller i den almindelige idræt. Her kan vi gennem leg, træning og vejledning hjælpe barnet til en mere normal hverdag.

Hvordan foregår holdtræningen for børn?

Børneholdet varetages af vores specialiserede fysioterapeuter, og vi tager altid hensyn til børnenes individuelle behov og niveau. Træningen fokuserer på at styrke den motorisk udvikling og på at træne børnenes færdigheder gennem sjove og udfordrende aktiviteter. Målet er, at dit barn skal opnå en større glæde ved bevægelse. Du kan derfor forvente af holdtræningen, at dit barn vil opnå en større tryghed ved fysisk udfoldelse, samt blive bedre til at mestre kroppens funktioner.

Tidsbestilling og kontakt

Tidsbestilling kan ske ved at kontakte fysioterapeut Malene på e-mail: info@fysioegaa.dk. Her kan du også stille opklarende spørgsmål, inden du tilmelder dig et forløb.