HVAD ER BABY FYSIOMOTORIK?

Baby Fysiomotorik er en blanding af stimulation og gymnastik. Det er en træningsform for de 0-1 årige (med mor og/eller far)
Holdet henvender sig til dig, der ønsker at øge bevægeglæden og den kropslige erfaring hos dit barn på 3 til 12 måneder. Babymotorik er gavnligt, fordi det har en positiv effekt på dit barns sansemotoriske udvikling. Den sansemotoriske udvikling omfatter evnen til at lave bevægelse og bruge kroppen.

Træningen har en positiv effekt på den sansemotoriske udvikling hos spædbørn:

q Normalt udviklede børn
q Motorisk usikre børn
q Børn der er født for tidligt
q Børn der er meget urolige
q Børn med øreproblemer
… Baby Fysiomotorik er for alle

Undervisningen foregår på et lille hold med vores fysioterapeut Cecilie. Her er der fokus på bevægelse og aktiviteter mellem barn og forældre. Vi vil tumle, trille og lege, mens vi udfordrer sanserne sammen med andre, og du vil som forælder få gode råd til at stimulere dit barns sansemotoriske udvikling i dine daglige aktiviteter med barnet.

Baby Fysiomotorik starter mandag d. 14. juni 2021 kl. 10-11. Forløbet varer i 4 uger med 6 træningsgange. Udover de 4 mandage vil der være træning fredag d. 18. juni kl. 9-10 og fredag d. 2. juli kl. 9-10

Pris 780 kr.

Holdet finder sted hos Fit&Sund Fysioterapi Risskov. Tilmelding kan ske på tlf. 86222210 eller på mail: info@fysioegaa.dk


Træning