Fysioterapi skulder, albue og hånd 

Smerter i overekstremiteten

Når vi taler om smerter i skulder, albue eller hånd, så henvises der oftest til smerter i overekstremiteten. Overekstremiteten er en anden betegnelse for det område af armen, som udgør skulder, albue og hånd. Problemer med armen kan ofte løses med individuelt tilpasset træning under kyndig vejledning af en fysioterapeut.
Når du oplever problematikker med hånd, albue eller skulder, er det derfor vores specialistteam inden for overekstremiteten, som hjælper dig.

Specialister i skulderskader

Vores specialistteam i overekstremiteten har stor viden og erfaring med udredning, behandling og træning af problemstillinger i skulder, albue og hånd. Hos os kan du få hjælp til behandling af både akutte og kroniske problematikker eller genoptræning efter en operation. Vores fysioterapeuter tager altid udgangspunkt i din sygehistorie og skades historik, når vi skal hjælpe dig med mere komplicerede skulderskader. Målsætningen for vores behandling af din skulder er, at få en god stabilitet, gøre dig smertefri, og tilbage til en fuldt funktionel skulder. Vores dygtige fysioterapeuter skræddersyer en behandlingplan, som nedsætter både betændelsestilstand og hævelser i skulderen. Skulderproblemer kan gå hen og blive et tilbagevendende problem for mange, og derfor tager vores fysioterapeuter, altid højde for den forebyggende behandling, som du kan tage op, efter endt behandling. Vi ser mange typer af skulderskader, på klinikken; Frossen skulder, sports skader, overbelastning , eller behov for egentlig genoptræning efter en skulderoperation. 

Tidsbestilling og pris

Vores team af fysioterapeuter, tager gerne imod dig uanset, om du rekvireret en lægehenvisning eller ej. Alle vores konsultationer begynder ud med en god dialog. Den rette behandling starter og slutter hos patienten selv. Du gør selv arbejdet på den lange bane, så du forhåbentlig aldrig oplever problemer med din skulder, albue eller hånd igen. 
Du kan bestille en tid til konsultation ved at ringe til klinikken på tlf: 86 22 22 10, eller henvende dig i receptionen.  Få et overblik over priser og henvisnings muligheder  .