Sundhedsprofil

En sundhedsprofil giver indblik i din fysiske tilstand

Hos Fysioterapeutisk Specialistteam kan vi tilbyde dig en sundhedstest med henblik på at kortlægge din sundhedsprofil. Sundhedsprofilen er et redskab for dig, som gerne vil optimere din fysik, og som ønsker at kende detaljerne omkring din konkrete fysiske tilstand som den er lige nu. Det kan være, at du er nysgerrig af sundhedsmæssige årsager, i forbindelse med vægttab eller bare fordi muligheden er der.
Udarbejdelsen af sundhedsprofilen involverer, at du sammen med din fysioterapeut gennemgår en test, som efterfølgende analyseres. Herefter modtager du information om din sundhedsprofil og sammen med den inspiration til en aktiv indsats, som er målrettet lige netop dig.

I sundhedstesten får du målt:

q Kondition
q Fedtprocent
q Blodtryk
q Hofte-talje- og ratiomål
q BMI

Vi udarbejder en realistisk målsætning

Med udgangspunkt i dine testresultater fra sundhedsprofilen laver du og din fysioterapeut en realistisk målsætning for, hvordan du kan forbedre din generelle sundhed. Et af trinnene er at udpege, hvilke indsatser der kan skabe de ønskede resultater. Ved udarbejdelsen af din handleplan tages vi altid udgangspunkt i, at alle har individuelle behov. Derfor skræddersyes handleplanen til netop dig.

Din sundhedsprofil er et udgangspunkt for forandring

Sundhedsprofilen er et værktøj til at vurdere dit behov for forandring, men den er også et værktøj til at skabe denne forandring. Når du har fået ny viden om din sundhedstilstand, hjælper vi dig gerne med vejledning og forslag til konkrete indsatser. Det kan være alt fra motion, træning, kost og spørgsmål om led- og muskelproblemer.

Tidsbestilling og pris

Du kan bestille tid til en sundhedsprofil ved at ringe til klinikken på tlf: 86 22 22 10, eller henvende dig i receptionen.