Superviseret holdtræning 

Hvad er superviseret holdtræning?

Superviseret holdtræning er træning sammen med andre og under vejledning af en fysioterapeut. Holdtræningen er særligt målrettet dig, der ønsker fysioterapeutisk støtte og vejledning under din genoptræning. Du træner på et hold sammen med andre i samme situation som dig, og samtidig står en af vores dygtige fysioterapeuter til rådighed for at give dig individuel vejledning og motivation. Fysioterapeuten er samtidig klar til at svare på spørgsmål, som måtte opstå i forbindelse med din træning.

Fordelene ved superviseret holdtræning 

Under et genoptræningsforløb kan der hurtigt opstå en masse tvivl og spørgsmål. Det er helt naturligt, at du kan have brug for vejledning – både med hensyn til dine fysiske begrænsninger, dit træningsprogram, og hvordan du bruger træningsudstyret.
For at de pludseligt opståede spørgsmål ikke skal blive en hæmsko for dit træningsforløb, kan du benytte dig af den superviserede holdtræning. Fordelen ved at træne sammen med andre på et hold er, at du kan udvikle dig sammen med ligesindede med nogle af de samme erfaringer som dig. Samtidig har du altid en specialiseret fysioterapeut i nærheden, som kan hjælpe dig med de tekniske spørgsmål og afklare eventuelle bekymringer. På holdet med superviseret holdtræning kan du dermed køre din egen rutine i et socialt og motiverende fællesskab, og du har samtidig altid professionel vejledning lige ved hånden.

Tidspunkt og pris

Holdet træner i nye, veludstyrede lokaler hos Fit&Sund, hvor du har alt det nyeste udstyr til både styrke- og kredsløbstræning til rådighed.
Ring til klinikken på tlf: 86 22 22 10 eller henvend dig i receptionen og bestil en tid til en indledende samtale og undersøgelse hos vores terapeuter. Her kan du se holdtider og priser.