Neurologihold – træn din styrke, koordination og balance

Motiverende træning for dig med neurologiske følgesygdomme

Vil du gerne træne din balance og forbedre din styrke og koordination sammen med andre i en positiv og motiverende atmosfære? Så er vores neurologihold lige noget for dig. Hos Fysioterapeutisk Specialistteam varetages neurologiholdet af specialiserede fysioterapeuter, som har fokus på dit unikke niveau og din problemstilling. 
Holdet består af 8-10 deltagere, som alle har følger efter neurologiske sygdomme, der udfordrer dem på styrken, koordinationen og balancen. Arten og graden af følgevirkningen er ikke så vigtig – der er plads til alle på neurologiholdet.
Vi arbejder under holdtræningen med elastikker, bolde, gulvøvelser, samt forskellige balanceøvelser. Vores fysioterapeut har altid god tid til alle deltagere og udfordrer dig på netop dit niveau, så du får det optimale ud af træningen.

Tidspunkt og pris for neurologihold

Du kan tilmelde dig neurologiholdet ved at ringe til klinikken på tlf: 86 22 22 10, eller henvende dig i receptionen. Her kan du se holdtider og priser.


Parkinson Ballroom fitness – dans og træning til musik

Holdet er for patienter med parkinson og evt en pårørende (mand/kone/ven/nabo osv.) Vi tager udgangspunkt i musik og dans og bruger dette under opvarmningen og til at træne vores kondition, kropsholdning, gang og balance.
Træningen tager udgangspunkt i de klassiske danse, som f.eks. vals, cha cha cha, slow fox mm., men er bygget op på en sådan måde, at man som deltager kan danse alene eller med en partner. Der vil desuden være elementer af klassiske gymnastikøvelser til musik. Se mere på parkinsonforeningens hjemmeside eller på følgende link: https://www.youtube.com/watch?v=sALkd4hKJTg&list=PLyaF5U07GFuGvghHCjPhL6phFgcIQfYA3&index=1
Alle kan danse – uanset niveau og tidligere danseerfaring, så selvom du er afhængig af eks stok eller rollator, så kan du stadig få meget glæde af parkinsondans. Vi har plads til alle.
Instruktør: Gro Lykke Kappel er uddannet i Parkinson ballroom fitness og er desuden fysioterapeut her på klinikken.

Tidspunkt og pris

Patienter med Parkinson, kan med en vederlagsfri henvisning deltage gratis i træningen, hvis fysioterapeuten vurderer at det er gavnligt for den enkeltes træningsforløb. Pårørende kan deltage for en intro pris til 50 kr. pr. gang. Privat trænede 125 kr. pr. gang.
Du kan tilmelde dig Parkinson dans ved at ringe til klinikken på tlf: 86 22 22 10, eller henvende dig i receptionen. Her kan du se holdtider og priser.