Om os

Velkommen hos Fysioterapeutisk Specialistteam

Vi er Fysioterapeutisk Specialistteam, fordi vi er et team sammensat specialister. Sammen dækker vi alle områder af fysioterapiens anerkendte teknikker og specialer.  Sammen arbejder vi som et fælles team, hvor alle fysioterapeuter er kompetente i forhold til at diagnosticere og behandle alle typer af kropslige problematikker. Vores hold af specialister sørger altid for, at du er garanteret en optimal håndtering  – uanset hvad du måtte komme med, eller hvilken fysioterapeut, du har kontakt til.
Fysioterapeutisk Specialistteam arbejder altid ud fra en idé, om det gode forløb. I denne forbindelse, er det for os, både naturligt og relevant at sparre fagligt med hinanden – fordi det ganske enkelt, giver dig det mest gavnlige forløb. Teamfunktionen betyder også, at vi altid er skarpe på, at vi benytter os af den nyeste viden og forskning indenfor vores felt. Din fysioterapeut har derved alle gunstlige muligheder, for at give dig den bedste behandling. 

En fysioterapeut er løsningen

Hos Fysioterapeutisk Specialistteam tilbyder vi forskellige muligheder for behandling, genoptræning og personligt tilrettelagte træningsforløb. Blandt vores dygtige team af specialiserede fysioterapeuter kan du få råd, vejledning og støtte til diverse problematikker i hele bevægeapparatet.
Mange kommer til os i forbindelse med ryg- og nakkeproblematikker, dertil har vi mange patienter, som døjer med smerter i knæ, skulder og hofter. Genoptræning efter skader eller operationer fylder desuden i en stor del af vores arbejde. Her på siden kan du læse mere om vores mange fysioterapeutiske tilbud, specialydelser og hold

Det gode forløb i fokus

Vi arbejder ud fra principperne om det gode forløb. Det gode forløb er en helhedsoplevelse, hvor vi vægter patienten, samarbejde, vedvarende resultater og de fysiske rammer for behandlingen højt. Du kan læse mere om det gode forløb her.

Autoriseret McKenzie-klinik

Fysioterapeutisk Specialistteam er en del at et internationalt netværk af autoriserede McKenzie-klinikker. Det betyder, at din fysioterapeut benytter sig af McKenzie-metoden. Metoden er en internationalt anerkendt fremgangsmåde, som benyttes af fysioterapeuter verden over. En række forskningsresultater peger på, at McKenzie-metoden, er en yderst effektiv måde, hvorpå fagfolk, hurtigt kan vurdere patientens problematikker, og udpege en relevant, målrettet indsats i behandlingen heraf. På klinikken har vi en stor viden og faglig kompetence inden for brugen af McKenzie-metoden.

Fit&Sund fysioterapi

Fysioterapeutisk Specialistteam er en del af netværket “Fit&Sund fysioterapi”. Netværket består af private fysioterapiklinikker med fokus på:
q Tilgængelighed. Vi kan altid tilbyde akut-tider uden krav om lægehenvisning.
q Høj faglig standard.
q Tværfagligt samarbejde.
q Gode faciliteter med masser af plads.
q Tæt samarbejder med virksomheder, der ønsker en mini-klink på arbejdspladsen eller en tæt samarbejdspartner, som kan være med til at forebygge eller behandle skader hos medarbejderne.