Fysioterapi nakke-/rygproblemer

Fysioterapeutisk ekspert i nakke-og rygproblemer

Mange mennesker oplever på et tidspunkt i deres liv ryg- eller nakkesmerter. Rygproblemer kan være enormt generende og have negativ indvirkning på din livskvalitet. Vores fysioterapeuter hjælper dig med at få indsigt i årsagerne til dine rygproblemer. Vi hjælper dig med at komme problemet til livs gennem målrettet fysioterapi af ryg og nakke.
Hos vores team af specialiserede fysioterapeuter, kan du få undersøgt, diagnosticeret og behandlet alverdens typer af ryg-og nakke problemer. Det kan være du døjer med periodiske, uforklarlige ryg- eller nakkesmerter. Kan være det opleves som hold i ryggen, du har muligvis en diskusprolaps eller et egentligt behov for genoptræning efter endt operation.

Grundig udredning af dine rygproblemer

Alle klinikkens fysioterapeuter har en lang supplerende uddannelse inden for fysioterapi af ryg og nakke. Derudover råder vi over specialister i muskuloskeletal fysioterapi, så du er sikker på at få professionel og specialiseret behandling uanset, hvad dit problem indebærer.
Hos Fysioterapeutisk Specialistteam, lægger vi vægt på en grundig udredning af dine problematikker, som et essentielt led i din behandling. Derfor samarbejder vi gerne med egen praktiserende læge, speciallæge eller hospitaler, i de tilfælde, hvor dit ryg- eller nakkeproblem kræver en tværfaglig indsats, for at få rygproblemet, fuldt ud afdækket. Vi fokuserer kort og godt på at opnå det mest optimale resultat af indsatsen. 

Aktiv håndtering af nakke- og rygproblemer

Som patient hos Fysioterapeutisk Specialistteam inddrages du selv i problemløsningen. Med en aktiv håndtering, af dit problem, når vi sammen længst.  Fokuseret på, at du skal holde dig fysisk i gang, imens du modtager behandling eller genoptræning. Al forskning peger nemlig på, at det, på trods smerter i ryg og nakke, er vigtigt at holde sig, så aktiv som muligt og ikke skåne ryggen mere end højest nødvendigt. Den aktive indsats er derfor meget vigtig i håndteringen af ryg- og nakkeproblemer – både på kort og lang sigt.
Din fysioterapeut hos specialeteamet, hjælper dig med at klarlægge, hvad højt dit aktivitetsniveau bør være. Fysioterapeuten kan desuden vurdere, hvorvidt du har gavn af at deltage på vores relevante hold, som supplerende støtte og genoptræning – f.eks. vores Pilates-eller ryghold.

Tidsbestilling og pris

Du kan bestille en tid til en konsultation hos en af vores fysioterapeuter eller du kan tilmelde dig eksempelvis vores ryghold ved at ringe til klinikken på tlf: 86 22 22 10. Du er også velkommen til at møde op personligt og henvende dig i receptionen.
Her kan du se holdtider og priser.