KLINISKE EKSPERTER & SPECIALISTER

HVAD KENDETEGNER EN KLINISK EKSPERT?

En klinisk ekspert er en autoriseret fysioterapeut, som har mere end 10 års erfaring i arbejdet med komplekse muskuloskeletale problemstillinger.
I Fysioterapeutisk Specialistteam er to af vores fysioterapeuter blevet tildelt titlen som Specialist i Muskuloskeletal Fysioterapi. Det er en titel, som vi har fået af foreningen Danske Fysioterapeuter. Vores kliniske eksperter bidrager med stor erfaring inden for behandling, samt et stort fagligt overblik.
Nedenfor kan du møde vores to kliniske eksperter.
Lene Skytte

Lene Skytte

Autoriseret fysioterapeut

Titler:

q Autoriseret fysioterapeut
q Specialist i Muskuloskeletal Fysioterapi ved Danske Fysioterapeuter
q Dip. MDT.

Om Lene:

Lenes arbejde med patienter er baseret på et fundament af stor praktisk erfaring og en solid faglig viden. Ud fra en uddybende samtale og en detaljeret undersøgelse af dit problem lægger I sammen en plan for dit behandlingsforløb, så det bliver realistisk i forhold til netop dig og din hverdag.
Lenes primære fokus er at give dig som en dybdegående forståelse for dine udfordringer, så du bliver inddraget aktivt i strategien for at løse dem – på den måde bliver du bedre rustet til at forbygge og løse problemer på egen hånd fremover.
Som ryg-, led- eller muskelpatient hos Lene vil dit forløb tage udgangspunkt i 3 overordnede strategier: en akut strategi med behandling, en genoptrænende strategi med træning, samt en forebyggende strategi med udgangspunkt i hverdagen.

Speciale:

Lenes primære fokus har gennem de sidste 20 år været på optimering af diagnostik- og håndtering af problemer i rygsøjlen, for eksempel diskusprolaps. Hendes kliniske arbejde med rygproblemer har ført til, at Danske Fysioterapeuter har tildelt hende titlen som Specialist i Muskuloskeletal Fysioterapi. Udover sit arbejde med patienter har Lene siden 1995 undervist på videreuddannelse for danske fysioterapeuter, kiropraktorer og læger. Her underviser hun i McKenzie metoden, samt i diagnostik og behandling af rygsøjleproblematikker.
Forskningsmæssigt har Lene deltaget i adskillige studier af ryggen og selv været den primære forsker af et studie til afklaring af diskusprolapspatienters prognoser på Århus Universitets hospital. Hendes arbejde på rygområdet blev i 1999 anerkendt i hele Skandinavien, da hun fik tildelt ”Nordic Spine Award”. Lene har organisatorisk deltaget i flere tværfaglige udvalg, som arbejder med rygforløb og genoptræning af rygproblemer.

Kurser/efteruddannelse:

q Autoriseret fysioterapeut 1988, Århus, Danmark
q Diploma eksamen i McKenzie, Dip MDT, New Zealand 1994
q Sundhedsvidenskabelig suppleringsuddannelse Århus universitet 1997
q Specialist i Muskuloskeletal Fysioterapi 2005
Ole Meyer

Ole Meyer

Autoriseret fysioterapeut

Titler:

q Autoriseret fysioterapeut
q Specialist i Muskuloskeletal Fysioterapi ved Danske Fysioterapeuter
q Dip. MDT.

Faglige hovedområder:

Ole Meyers specialistgrad er i høj grad tildelt efter mange års klinisk arbejde og undervisningserfaring indenfor akutte og kroniske sportsskader samt rygproblemer.
Med mange års erfaring kan Ole Meyer bidrage med konstruktiv og målrettet analyse af problemer i bevægeapparatet og hjælpe dig, uanset om du har et akut problem eller har haft smerter igennem mange måneder. Du vil også kunne anvende Ole Meyer til “Second Opinion” på dit problem.
Sideløbende med det kliniske arbejde underviser Ole Meyer fysioterapeuter, kiropraktorer og læger i McKenzie-metoden og er klinisk underviser på den Danske MDT Diplomuddannelse.

Kurser/efteruddannelse:

q Autoriseret fysioterapeut 1989, Århus, Danmark
q Diploma eksamen i McKenzie, Dip MDT, New Zealand 1994
q Specialist i Muskuloskeletal Fysioterapi 2005
q Master i Professionel Kommunikation, Roskilde universitet 2013