Rygtræning

Effektiv rygtræning under professionel vejledning

Hos Fysioterapeutisk Specialistteam tilbyder vi rygtræning på hold, guidet og tilrettelagt af vores dygtige specialister i rygproblemer. Måske døjer du med smerter eller lignende problematikker i din ryg eller nakke. Måske vil du bare gerne styrke ryggen og passe på den, så du kan undgå fremtidige gener. Lige meget hvad, så er det altid en god idé at træne ryggen under kyndig og specialiseret vejledning – på den måde får du mest ud af træningen, og  du undgår samtidig træningsskader. 

Vælg et ryghold som passer til dig

Vi tilbyder en række forskellige ryghold, som alle er opdelt efter niveau. På rygholdene arbejder vi gennem træning med at holde ryggen i form i forhold til styrke, funktionalitet og smidighed. Niveauet er udfordrende, men er samtidig overskueligt for alle. Vi sørger nemlig altid for at tage hånd om hver enkelt deltager og tænke deres problematik ind i træningen.
Et ryghold kan både fungere som din primære træning eller som supplement til din individuelle træning.

5 overordnede typer af ryghold

Vi tilbyder 5 kategorier af rygtræning, udbudt gennem 4 holdtyper:
q Pilates rygtræning med primær fokus på stabilitet og styrke
q GLA:D ryghold med fokus på både træning og undervisning i egenhåndtering af ryggen i hverdagen og til træning.

Tider og pris

Du kan tilmelde dig rygholdene ved at ringe til klinikken på tlf: 86 22 22 10, eller henvende dig i receptionen.
Du vil altid blive anbefalet at få din ryg undersøgt af én af vores fysioterapeuter inden opstart på ryghold. På den måde kan vi bedre tage individuelt hensyn til dine udfordringer. Fysioterapeuten vil også kunne anbefale dig hvilket ryghold, samt hvilket niveau, du skal starte på.
Her kan du se holdtider og priser.