Fysioterapi til hofte, knæ og fod – smerter i underekstremiteten

Hvad er underekstremiteten?

Underekstremiteten er en samlet betegnelse for benmuskulaturen bestående af hofte, knæ og fod. Benet er et område af kroppen, som mange mennesker oplever problemer med på et tidspunkt i livet. Det kan skyldes slid, sportsskader eller sygdom. Døjer du med hofte-, fod- eller knæsmerter, kan vores specialistteam inden for underekstremiteten tilbyde behandling baseret på stor viden og erfaring.

Specialister i fysioterapi til hofte, knæ og fod

Problemer i underekstremiteten kan ofte løses med individuelt tilpasset træning vejledt af en kyndig fysioterapeut. Hos Fysioterapeutisk Specialistteam Egaa-Risskov kan vores specialistteam i fysioterapi til hofte, knæ og fod hjælpe med både udredning, behandling og sammensætning af træningsforløb. Hos os kan du få hjælp til behandling af både akutte og kroniske problematikker og genoptræning efter operationer. Din fysioterapeut kan desuden vurdere, om du i forbindelse med smerter knæ-, hofte- eller fodsmerter kan have gavn af indlægssåler i skoene eller et træningsforløb på et af vores GLA:D hold.

Tidsbestilling og pris

Du kan bestille en tid til konsultation eller tilmelde dig GLA:D hold ved at ringe til klinikken på tlf: 86 22 22 10, eller henvende dig i receptionen. Her kan du se holdtider og priser.