RYGKLINIK

Behandling af ryg- og nakkesmerter

Hos Fysioterapeutisk Specialistteam Egaa-Risskov er behandling af problematikker i ryg og nakke ét af vores specialer. Hos os kan du blive undersøgt og behandlet for rygsmerter, nakkesmerter, diskusprolaps, iskias, slidgigt, stenose og mange andre ryglidelser. Vi hjælper dig ligledes med genoptræning efter endt ryg- eller nakkeoperationer.
Alle vores fysioterapeuter har en videreuddannelse indenfor behandling af ryg- og nakkesmerter. Derfor er vi godt rustet, til at give dig den bedst mulige vejledning og behandling i forbindelse med dine rygudfordringer. Derudover råder rygklinikken over to specialister i muskuloskeletal fysioterapi.

Det gode forløb hos os indeholder grundig udredning, rygbehandling i form af manuel behandling og ledmobilisering, vejledning og ergonomi, individuel rygtræning / holdtræning på et af vores mange niveau inddelte ryghold. Ved kroniske rygsmerter kan du blive anbefalet at deltage på vores GLAD ryghold, som er udarbejdet fra Syddansk Universitet.

Grundig udredning hos rygklinikken

Den grundige udredning, er udgangspunkt for dit rygbehandlingsforløb hos os. Det er afgørende, at årsagen til dine skavanker eller lidelser, er 100 procent klarlagt, og derfor kan et tæt samarbejde din egen læge, speciallæge eller hospital, være nødvendig , så du får den rette behandlings indsats ift. din ryglidelse. Hos rygklinikken har vi derfor fokus på den tværfaglige indsats, hvor dine rygproblemer bliver fuldt ud afdækket. Vores fælles arbejde, skal altid udmønte sig, i det bedst mulige resultat for dig. Dertil har vi stor erfaring med at inddrage al den kapacitet, som patienten besidder både til træningen på klinikken , men også efter endt behandling i patientens eget hjem. 

Rygklinikken tilbyder en aktiv håndtering af dine udfordringer

Som patient hos os inddrages du i løsningen af dit problem med ryg eller nakke. Vi lægger i den forbindelse vægt på en aktiv håndtering. Aktiv håndtering handler om, at du skal holde dig fysisk i gang, mens du modtager behandling eller genoptræning.  Den nyeste forskning inden for behandling af ryglidelser, viser at den aktive indsats, hvor man er fysisk aktiv, trods smerter og begrænsninger, er yderst gavnlig, og at man hurtigere kommer problemet til livs.
I samarbejde med din fysioterapeut hos Fysioterapeutisk Specialistteam Egaa, skal I klarlægge det helt rigtige aktivitetsniveau for dig, i din giveende situation. Fysioterapeuten vurderer muligvis, at patienten vil have stor gavn af at deltage på vores ryghold, som er et unikt udarbejdede træningshold, med fokus på genoptræning eller forebyggende træning af ryggen.

Tidsbestilling og pris

Ring på tlf: 86 22 22 10, og bestil tid til en rygundersøgelse på rygklinikken eller henvend dig i receptionen. Her kan du se holdtider og priser.